braces

comel tak saya?

now i get it!! what? hehe. dari high school memang hajat nak buat, tapi tak kesampaian. tiba tiba semalam, tanya terus dapat buat. hehe. ni pun ikut mama papa, dorang nak pergi cabut gigi. i terus pergi tanya, braces ada buat tak dekat sini. then dia pun cakap ada. daftar, then dia cek gigi. alhamdulillah gigi i tak ada problems. then doctor kata boleh buat, belah atas je. sebab belah bawa ok. atas agak sedikit joggang ok. hahaha. kebetulan dalam tu sekali ada dengan mama, mama pun tanya doctor harga, bila boleh buat. doctor terus kata yaaah now dah boleh buat. waah, i terus senyum :)


i pun kena tunggu, buat acuan gigi dulu. untuk ukur gigi kan. then bersih kan. then dc suruh pilih colour. waahhh pink dulu lah. hehe. next appointment tukar colour lebih menonjol ok. memang best, doc sangat sporting. proses buat pun tak terasa sakit. mungkin sebab atien tak ada probs kot -.- lepas ni gigi arnab tu dah tak joggang dah. hehe thanks mama :) love you. balik, text fawa. fawa tak percaya, sampai rumah baru percaya. apa lagi, dia pun nak buat. haha. tak sabar nak pergi next appointment :)

1 comment:

  1. peehhh lepas ni senyum ada warna warni,cantik ah nak jugakkk!

    ReplyDelete